Liitot ja järjestöt

Tälle sivulle olemme keränneet erilaisia liittojen, järjestöjen ym. linkkejä, jotka ovat hyödyllisiä jäsenistöllemme.

Suomen ammattiliittojen solidaarisuuskeskus

Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK on Suomen ainoa työelämän ihmisoikeusjärjestö. SASK tukee kehittyvien maiden työntekijöitä, jotta he pystyvät parantamaan asemaansa työpaikalla ja koko yhteiskunnassa.

Lue lisää »

Murikka-opisto

Kehitämme, tuotamme ja markkinoimme tasokasta aikuiskoulutusta teollisuuden työelämän, työntekijöiden edunvalvonnan ja työyhteisöjen tarpeeseen. Murikka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Näsijärven kupeessa, Tampereen Teiskossa.

Lue lisää »

Teollisuusliitto

Teollisuusliiton tavoite on edistää työntekijöiden oikeuksia ja hyvinvointia työelämässä. Liiton neuvottelemat työehtosopimukset määrittelevät palkkaperusteet, maksettavan palkan vähimmäistason sekä muut työsuhteessa noudatettavat ehdot.

Lue lisää »

Teollisuuden palkansaajat

Teollisuuden palkansaajat TP ry on jäsenliittojensa yhteistyö- ja vaikuttamisjärjestö. TP:ssa on 14 ammattiliittoa kaikista kolmesta palkansaajien keskusjärjestöstä. TP:n liittojen edustamilla aloilla työskentelee lähes 400 000 palkansaajaa.

Lue lisää »

Metalriders

Metal Riders Finland ry on Metallityöväen liiton, nykyisen Teollisuusliiton jäsenten 1998 vuonna perustama moottoripyöräkerho.

Lue lisää »

Työväen Sivistysliitto TSL

Työväen Sivistysliitto TSL on työväenliikkeen arvopohjaan sitoutunut järjestöjen oppilaitos, joka rohkaisee ihmisiä vaikuttamiseen yhteiskunnassa.

Lue lisää »

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK edustaa 18:aa ammattiliittoa ja niiden yli 800 000:ta jäsentä.

Lue lisää »